Airco service: onderhoud, reiniging, vullen en reparatie

Een airco verkoelt en zorgt dat de ramen niet beslaan. U houdt het hoofd koel en hebt beter zicht rondom. Een airco die u niet regelmatig onderhoudt, ruikt op den duur niet zo fris meer. Daarom is het zaak dat u uw airconditioning goed laat onderhouden. Verklein de kans op defecten en laat Autobedrijf Zieleman uit Hasselt uw airco controle uitvoeren.

Airco controle: van diagnose naar oplossing
Ons advies? Voorkom een stinkende airco door tijdig onderhoud uit te voeren. Bij een niet werkende of zelfs defecte airco zien we in de praktijk uiteenlopende oorzaken. Een defecte condensor is vaak de oorzaak dat een airco niet meer werkt. Dit kan door corrosie of steenslag zijn gekomen. Ook kunnen defecte leidingen, kapotte verdamper of een vastgelopen aircopomp de oorzaak zijn dat de airco niet meer zijn werk doet.

Specialist in beide aircosystemen
Er bestaan twee soorten aircosystemen: afgevuld met koudemiddel R134A (is oudere variant) en afgevuld met R1234YF (is nieuw en milieuvriendelijker). Autobedrijf Zieleman is airco specialist en kan beide aircosystemen controleren, bijvullen en repareren met ons Bosch aircoapparaat/aircovulstation.

Maak direct een afspraak
Klik op onderstaande knop om een afspraak te maken voor aircocontrole. Na de controle kunnen wij u een prijsopgave geven voor het herstellen van de airco van uw auto.

Maak een afspraak
vullen airco