Uw Bosch Car Service Autoverzekering: van A tot Z ontzorgd

Omdat schade aan uw auto al vervelend genoeg is, is het prettig als uw autoverzekering al het regelwerk uit handen neemt. Dat regelen wij voor u met de autoverzekering van Bosch Car Service. Samen met u kijken we naar een passende dekking, zodat u altijd goed verzekerd bent. Het team van Autobedrijf Zieleman in Hasselt staat voor u klaar: wij regelen uw autoverzekering én nemen u echt alle zorg uit handen. De Bosch Car Service autoverzekering is ondergebracht bij de grote verzekeraar Bovemij, dat schept vertrouwen, ook voor de lange termijn.

Voordelen Bosch Car Service autoverzekering:

  • Niet de dagwaarde, maar de aanschafwaarde van uw auto is verzekerd (bij Volledig Casco Compact, Comfort en Compleet en uw auto niet ouder is dan 7 jaar).
  • Geen eigen risico bij schadeherstel door uw eigen Bosch Car Service autobedrijf (bij Volledig Casco Comfort en Compleet).
  • Gratis vervangend vervoer gedurende de gehele reparatieperiode (bij Volledig Casco Comfort en Compleet).
  • Geen opzegtermijn; u kunt dagelijks opzeggen, ook in het eerste verzekeringsjaar.
  • Bij schade zijn wij uw hulpvaardige aanspreekpunt.

Verzekeringskaarten
Hieronder vindt u digitale verzekeringskaarten. Hiermee krijgt u in een oogopslag inzicht in de meest relevante dekkingsinformatie van onze verzekeringsproducten. Aan de hand van de verzekeringskaarten kunt u beslissen welke dekking bij uw wensen aansluit.

Autoverzekering

WA
WA + Beperkt casco
WA + Volledig casco

Bestelautoverzekering

WA
WA + Beperkt casco
WA + Volledig casco

Voorwaarden

Voorwaarden van de Autoverzekering
Dienstenwijzer van de Autoverzekering

Direct benieuwd?
Druk op onderstaande knop hieronder om uw aantrekkelijke maandpremie te berekenen.

Bereken uw premie

Vragen of verzekering afsluiten?
Neem contact met ons op voor vragen of het afsluiten van uw Bosch Car Service Autoverzekering. Even binnenlopen mag natuurlijk ook. De Autoverzekering van Bosch Car Service is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Robert Bosch B.V. en Bovemij. Wij treden enkel op als bemiddelaar inzake autoverzekeringen en geven hierover geen advies.

Neem contact met ons op