Banden service: in alle seizoenen veilig op weg

Uw banden zijn cruciaal voor grip en veiligheid op de weg. Autobedrijf Zieleman in Hasselt heeft dan ook alle kennis in huis voor de juiste keuze én verantwoorde montage van autobanden, voor alle merken.

Zomer- en winterbanden
Wij leveren en monteren veel soorten banden, zoals uiteraard zomerbanden en winterbanden. Ook bent u bij Autobedrijf Zieleman aan het juiste adres voor een complete set met velgen, zowel stalen als lichtmetalen. Uiteraard denken wij ook aan uw budget, dus bieden wij u een rijk assortiment banden. Van de gerenommeerde Michelin banden tot en met voordelige en eveneens veilige huismerken.

Een veilig advies
Voldoende profiel zorgt voor meer grip bij accelereren en afremmen. De wettelijke eis is een profieldiepte van 1,6 mm. Het advies van Autobedrijf Zieleman is om zomerbanden te vervangen vanaf 2,5 mm. Een winterband verliest zijn eigenschappen bij 4 mm profiel of minder.

4-seizoenen banden (all weather banden)
Naast winter- en zomerbanden levert en monteert Autobedrijf Zieleman eveneens all seasonbanden (4-seizoenen). Dit type band is een prima en veilig compromis tussen een zomer- en een winterband. De all seasonbanden bieden duidelijke voordelen ten opzichte van een zomerband in de winter, maar eveneens duidelijke tekortkomingen ten opzichte van een winterband in de winter. Het team van Autobedrijf Zieleman adviseert u graag.

Vragen of afspraak maken
Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer 038-4771324 of per e-mail via info@zielemanhasselt.nl of maak direct een afspraak door op onderstaande knop te drukken.

Maak een afspraak
winterbanden monteren
all weather banden