cruise control

Cruise control

Professionele inbouw

Veel auto’s zijn tegenwoordig voorzien van cruise control. Dit is een snelheidsregelaar waarmee de auto een constante snelheid behoudt en de bestuurder het gaspedaal niet hoeft te bedienen. Naast het comfort bespaart het ook brandstof. Wij bij Autobedrijf Zieleman in Hasselt kunnen uiteraard elke soort cruise control voor u inbouwen, maar zijn specialist in cruise control voor Peugeot 108, Citroën C1 en Toyota Aygo.

Specialist inbouwen cruise control Peugeot 108, Citroën C1 en Toyota Aygo

De modellen Peugeot 108, Citroën C1 en Toyota Aygo zijn fabriek-af niet leverbaar met cruise control (vanaf bouwjaar 2014). Vaak zijn deze auto’s wel voorzien van een snelheidsbegrenzer. Dit is een hendel rechts achter het stuur. Wij kunnen uw Peugeot 108, Citroën C1 of Toyota Aygo voorzien van cruise control. Er zijn hierbij twee mogelijkheden; het ombouwen van de snelheidsbegrenzer naar cruise control. Hierbij maakt u gebruik van de al bestaande hendel. Er zal een lampje achter het stuur komen zodat u kunt zien dat de cruise control aan staat, zie de video. Als uw auto niet voorzien is van deze hendel, dan zal er een nieuwe hendel geplaatst moeten worden.

Prijzen
Voor het monteren van cruise control in een Peugeot 108, Citroën C1 of Toyota Aygo vanaf bouwjaar 2014 hanteren wij twee prijzen (inclusief BTW en montage):

 

  • € 599,- voor auto’s met snelheidsbegrenzer
     

  • € 649,- voor auto’s zonder snelheidsbegrenzer
     

Vragen of afspraak maken
Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer 038-4771324 of per e-mail via info@zielemanhasselt.nl.

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen