Storingsdiagnose

Snel signaleren, direct repareren

Brandt er ineens een lampje in uw auto? Ziet u een waarschuwingslampje oplichten? Dan is dit een serieus signaal. Het advies is direct contact met ons op te nemen met Autobedrijf Zieleman in Hasselt. We stellen een gedegen storingsdiagnose en bieden snel oplossing.

Moderne auto’s hebben een geheugen dat storingen of defecten automatisch registreert, maar registratie is nog geen oplossing. Bij Autobedrijf Zieleman werken wij onder de professionele vlag van Bosch Car Service. Daarmee beschikken we over alle actuele kennis en apparatuur om een juiste diagnose te stellen. En na de diagnose? Dan bieden wij u een snelle oplossing en helpen wij u vlot weer op weg, zover het mogelijk is.

Professionele diagnose
Een foutcode in het geheugen geeft bijna nooit het complete verhaal van een storing. De storing kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden door een ander onderdeel of component. Het is dus van groot belang het onderliggende defect vast te stellen. Autobedrijf Zieleman is erkend deelnemer aan Bosch Car Service, dus weten wij hoe we foutcodes moeten interpreteren en vervolgens verder kunnen zoeken naar een oplossing.

Altijd de voordeligste reparatie
We voeren onze diagnose uit met de Bosch-apparatuur om het probleem en de mogelijke oplossing vast te stellen. Uiteraard overleggen we altijd met u over onze diagnose. Daarna geven we ons advies en de daarbij horende kosteninschatting voor herstel.

Vragen of afspraak maken
Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer 038-4771324 of per e-mail via info@zielemanhasselt.nl of maak direct een afspraak door op onderstaande knop te drukken.

Chris storing
Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen