Adri kantoor

Zakelijke Lease

Een ondernemende keuze

Werkgevers en ondernemers vinden in Autobedrijf Zieleman in Hasselt een uitstekende partner voor zakelijke lease. Wij bieden die aan voor verschillende merken én u kunt kiezen uit de twee meest voorkomende leasevormen: financial lease of operational lease. Zakelijk leasen bij Autobedrijf Zieleman? Een ondernemende keuze!

Financial lease
Financial lease kunt u eigenlijk het beste zien als een lening. U koopt een auto en betaalt deze in termijnen aan ons terug. Met deze vorm van leasen komt de leaseauto gewoon op uw balans te staan, want u bent economisch eigenaar. Na afloop van uw leasecontract, als alle termijnen zijn voldaan, bent u ook juridisch eigenaar. Dit betekent dat u alle zeggenschap over de auto heeft en dus volledig eigenaar bent. Alle kosten voor het autorijden neemt u voor uw eigen rekening.

Operational lease
Operational lease is een leasevorm waarbij u een vast bedrag per maand betaalt en daarmee de leaseauto mag gebruiken. U bent dus geen eigenaar en aan het eind van het contract kunt u de auto gewoon weer bij ons inleveren. U heeft nergens meer omkijken naar. In het vaste maandbedrag zitten alle kosten die bij autorijden komen kijken, behalve de brandstofkosten. 

Wij doen u graag een zakelijke lease aanbieding.
Voor vragen, het maken van een afspraak of een aanbieding kunt u altijd contact met ons opnemen. Even binnenlopen kan natuurlijk ook.

Adri showroom
Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen