Prima pechhulp van Bosch Car Service

U heeft pech onderweg? Geen nood. Even bellen met Bosch Car Service Pechhulp en hulp is onderweg. Via Autobedrijf Zieleman in Hasselt heeft u rechtstreeks toegang tot de pechhulp van Bosch Car Service. Door heel Nederland en zelfs in het buitenland kunt u 7 dagen per week, 24 uur per dag bellen. Noteert u dit nummer goed: de Bosch Car Service pechhulp is bereikbaar op 020-5929843.

Zo snel mogelijk weer op weg…
Tijdens openingstijden zal in principe de dichtstbijzijnde Bosch Car Service u verder helpen. Buiten deze tijden wordt u geholpen door een serviceverlener/pechhulp. Daarvoor beschikken de technici over al het vereiste gereedschap. Is reparatie ter plaatse niet mogelijk? Dan wordt de auto direct naar het dichtstbijzijnde Bosch Car Service autobedrijf gebracht voor diagnose en reparatie, waar Autobedrijf Zieleman in Hasselt er één van is. Bosch Car Service doet wat nodig is om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

Voordelen Bosch Car Service:

  • Pechhulp in Nederland, inclusief woonplaatsdekking.
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
  • Indien mogelijk ter plekke reparatie van uw auto.
  • Repatriëring van uw auto, inzittenden en bagage naar Nederland als reparatie niet mogelijk is.
  • Vergoeding van verblijfskosten is, indien nodig, inbegrepen.
  • Ook als iemand anders achter het stuur zit in uw auto, is de Pechhulp geldig. De Pechhulp is namelijk kentekengebonden.
  • Pechhulp op maat: u kunt kiezen uit meerdere pakketten, afhankelijk van of u een auto, auto met caravan of camper rijdt. En of u alleen binnen Nederland, maar ook in Europa rijdt.

Prijzen
Vertrekt u deze zomer met de caravan naar het buitenland? Of gaat u dagelijks met de auto naar uw werk? Neem het zekere voor het onzekere en sluit de Pechhulp van Bosch Car Service af. Dit bieden wij aan in de vorm van een Pechhulp Pas. U kan ook kiezen voor onze Combinatie Pas voor nog meer zekerheid. Druk op onderstaande knop voor meer informatie en de prijzen.

Meer informatie
Voorwaarden BCS Pechhulp