Reparatie en onderhoud: goed en vakkundig geregeld

Bij Autobedrijf Zieleman in Hasselt is uw auto in goede handen. Wij staan garant voor vakkundig onderhoud, degelijk reparatiewerk en vriendelijke service. Het maakt niet uit of u ons de zorg voor een nieuwe of een gebruikte auto toevertrouwt: we heten u van harte welkom!

100% support van Bosch
Als autobedrijf van Bosch Car Service kan Autobedrijf Zieleman dagelijks rekenen op de steun van Bosch, de grootste toeleverancier van de automobielindustrie. Door samen te werken met alle grote autofabrikanten, heeft Bosch alles in huis om elk autobedrijf van Bosch Car Service perfect te ondersteunen. Autobedrijf Zieleman beschikt daarom over de juiste apparatuur en de actuele kennis voor elke onderhoudsbeurt en reparatie aan uw auto. 

Uw fabrieksgarantie blijft geldig
Door de Bosch Car Service past Autobedrijf Zieleman alleen Bosch-onderdelen en originele kwaliteitsonderdelen toe. Uw winst? Uw fabrieksgarantie blijft gewoon geldig. Laat het onderhoud van uw nieuwe auto daarom met een gerust hart door ons uitvoeren, jaar na jaar. Wij zijn 100% uitgerust, zowel qua materieel als mensen, om zowel uw privé-auto of zakelijk gereden (lease)auto te onderhouden conform de meest veeleisende fabrieksgarantie.

Vragen of afspraak maken
Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer 038-4771324 of per e-mail via info@zielemanhasselt.nl of maak direct een afspraak door op onderstaande knop te drukken.

Maak een afspraak
onderhoud
onderhoudsbeurt