Welkom bij Argos Zieleman Hasselt: altijd 24/7 voordelig tanken!

Sinds 1 juli 2020 is het tankstation van Zieleman in Hasselt onbemand en aangesloten bij Argos. Dit is een netwerk van van circa 150 tankstations in Nederland. 

24/7 voordelig tanken
U kan bij ons 24 uur per dag en 7 dagen per week tanken met uw pinpas. Daarnaast accepteren wij ook de bijna alle tankpassen waaronder; Argos Card, BP Routex, EG Card, Maestro, MasterCard, Multi Tank Card, Travelcard en Visa.

Producten
Onderstaand een overzicht van de brandstoffen die wij leveren.

Euro_groen-530×360

Euro 95

E10

Meer info
SuperPlus-530×360

Super Plus 98

E5

Meer info
Diesel-530×360

Diesel

Standaard diesel

Meer info
Diesel-530×360

Blauwe diesel 30

met de beste HVO

Meer info

Zakelijk voordelig tanken?
U bespaart tijd, geld en energie met de Argos Tankpas. Geen administratieve rompslomp meer dankzij ons digitale facturatiesysteem dat automatisch alles voor u bijhoudt. De Argos Tankpas is daarnaast gratis en u zit niet vast aan een contract. En in plaats van vaste maandelijkse kosten profiteert u van het gemak van een flexibel limiet op onze tankpas.

Met de Argos Tankpas profiteert u altijd van een gegarandeerde korting. Indien de pompprijs lager is dan de landelijke Argos adviesprijs verminderd met de gegarandeerde korting, dan wordt op dat moment de pompprijs gefactureerd. Zo ben u altijd verzekerd van de laagste prijs van dat moment.

Wilt u de Argos Tankpas aanvragen? Druk dan op onderstaande knop.

Argos tankpas aanvragen
Argos Tankpas

Andere vragen?
Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer 038-4771324 of per e-mail via info@zielemanhasselt.nl.