MovaNext fietsendrager

MovaNext fietsendrager

Licht, compact en makkelijk

Licht, compact en makkelijk zijn de 3 kernwoorden om de MovaNext te omschrijven. Steeds vaker is men op zoek naar een lichte fietsendrager omdat de combinatie van twee zware E-Bikes en het eigen gewicht van de fietsendrager boven de maximale belasting van vooral kleine, elektrische of hybride auto’s uitkomt. De MovaNext is hiervoor de beste keuze.

Eenvoudige montage
Dankzij het unieke gepatenteerde- en uiterst veilige klemsysteem, zit de MovaNext in slechts enkele seconden rotsvast op de trekhaak. De MovaNext wordt geleverd met een 13 polig Jaeger stekker. Onze fietsendrager is een Nederlands ontwerp en wordt ook in Nederland geassembleerd. De MovaNext heeft een bewezen kwaliteit en een RDW veiligheidskeur.

MovaNext Lux 

  • € 419,-

    De MovaNext Lux is de lichtgewicht uitvoering van de MovaNext fietsendragers. Hij weegt slechts 12,5 kg en kan belast worden tot 60 kg en is daarom ook geschikt voor het vervoer van twee E-bikes. Met twee simpele bewegingen klemt u de drager binnen enkele seconden rechtstreeks op de trekhaak.

MovaNext Lux Plus

  • € 479,-

    De MovaNext Lux Plus is de kantelbare uitvoering van de MovaNext Lux. Hij weegt 15,8 kg en kan tot 60 kg belast worden en is daarom ook geschikt voor het vervoer van twee E-bikes. Met twee simpele bewegingen klemt u de drager binnen enkele seconden rechtstreeks op de trekhaak.

Meer weten?
Neem contact met ons op voor meer informatie of kom langs in onze showroom om de MovaNext fietsendrager te bewonderen (wilt u van te voren even bellen om er zeker van te zijn dat wij op dat moment een fietsendrager voorradig hebben?).

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen