Adri kantoor

Familiebedrijf

Repareren, onderhouden, leasen en verkopen

Het meer dan 100-jarige familiebedrijf Autobedrijf Zieleman in Hasselt is met veel enthousiasme actief als Bosch Car Service. Wij hebben de juiste kennis, apparatuur en onderdelen in huis om alle automerken te onderhouden en te repareren, ook als u die least. Daartoe beschikt ons bedrijf over de nieuwste en modernste apparatuur van Bosch Car Service.

Kleinschalig, persoonlijk en met aandacht voor de klant
Daarmee voldoen we aan de hoogste eisen om uw auto en bedrijfswagen ook te mogen en kunnen repareren en onderhouden. Onze medewerkers zijn hiervoor getraind en ervaren. Wij bieden onze klanten in Zwartewaterland en de rest van de regio de beste service en dienstverlening. Kleinschalig, persoonlijk en met aandacht voor de klant. Ook verkopen we, naast Peugeot, alle merken auto’s, zowel nieuw als occasion.

 

Alles onder één dak voor uw gemak
Bij Autobedrijf A. Zieleman en Zn doen we alles voor uw auto. Wij staan niet alleen garant voor deskundig advies en vakkundig onderhoud en reparatiewerk, u kunt bij ons ook andere zaken voor uw auto regelen. Zo kunt u naast de Pechhulp bij ons terecht voor de Autoverzekering, Autofinanciering en nieuwe en gebruikte auto's.
 

Fabrieksgarantie
Bij Autobedrijf A. Zieleman en Zn behoudt u bij onderhoud en reparatie de fabrieksgarantie, ongeacht waar u de auto kocht. U kunt dus ook bij ons terecht met uw nieuwe auto en bent niet gebonden aan de dealer om uw fabrieksgarantie te behouden. Wij werken volgens de voorschriften van de fabrikanten en met originele kwaliteitsonderdelen, waardoor de fabrieksgarantie officieel geldig blijft. Wij lichten hier verder toe waarom fabrieksgarantie bij ons een zekerheid is.

 

Geen onverwachte kosten
Wij stemmen altijd vooraf de kosten met u af. Indien de kosten hoger uitvallen, stellen wij u hier op tijd van op de hoogte. Eén ding weet u hierdoor zeker: bij Autobedrijf A. Zieleman en Zn komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.

 

BOVAG-gecertificeerd
Het BOVAG-lidmaatschap bewijst dat wij voor kwaliteit staan. Autobedrijf A. Zieleman en Zn is BOVAG-gecertificeerd sinds 1931 en daarmee in het bezit van een algemeen geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Het BOVAG kennis- en adviescentrum biedt ons netwerk professionele ondersteuning. U vindt hier meer informatie over vakkundigheid van BOVAG.

 

Bosch Car Service Hasselt
Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen